Over
Kaartbewaard is een samenwerking tussen de zussen Hester en Jade.
Hester is het creatieve ontwerpbrein en is verantwoordelijk voor alle toffe logo’s en illustraties op onze producten. Naast Kaartbewaard is ze ook eigenaar van www.bornnaked.nl haar eigen ontwerpstudio voor de mooiste en geniaalste kaartjes, flyers en logo’s. Wat jij in je hoofd hebt, vertaalt ze razendsnel naar een uniek design.
Jade houdt van ritselen en regelen en zij verzorgt met veel plezier de webshop. Haar kindjes Anna (2018) en Morris (2020) waren voor haar de inspiratiebron om Kaartbewaard te beginnen. Ze heeft een zwak voor mooie geboortekaartjes. En drie keer raden wie haar geboortekaartjes ontworpen heeft? Hester, natuurlijk! Toen de kraamperiode voorbij was vroeg ze zich af, hoe bewaar ik nu deze kaartjes? En zo is dit idee geboren...

In meer fases van je leven kunnen er momenten zijn waarop je gekregen kaarten zou willen bewaren. Daarom is het assortiment in de loop van de tijd uitgebreid. We stellen onze webshop met veel zorg en liefde samen. Hopelijk vind je bij ons een bijzonder cadeautje aan jezelf of een ander, om je kaartjes voor altijd te bewaren!

 

Contact

Heb je vragen over een van onze producten? Of wil je iets speciaals op maat laten maken? Er is bij ons van alles mogelijk. 


Neem gerust contact met ons op via info@kaartbewaard.nl. We reageren binnen 24 uur!


Liefs Hester & Jade